Beneficiati de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei

Politica de retur

Dorim sa multumim toti clientii, in procent de 100%.

Daca din anumite motive doresti returnarea unui produs, noi iti returnam in totalitate suma platita pentru acel produs. Completeaza FORMULARUL DE RETUR online.

Pentru aceasta trebuie sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile de la receptia acestora. Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris fullbeauty.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. fullbeauty.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. De asemenea suma inapoiata nu include comisioanele aferente viramentului bancar sau a mandatului postal (daca e cazul).

Conditii de acceptare retur produse

Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sigilat, sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit).

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...