Beneficiati de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei

Modalitati de plata

Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:

1. Plata numerar (ramburs)

Pentru aceasta modalitate de plata puteti opta atunci cand doriti sa achitati produsele in momentul in care coletul ajunge la dumneavoastra. In cazul in care alegeti plata la livrare, curierul elibereaza o dovada a incasarii rambursului, act care tine loc de chitanta fiscala.

2. Plata prin transfer bancar, in avans

Plata o veti efectua in avans in contul nostru bancar, deschis la Raiffeisen Bank. Este important sa indicati numarul comenzii pentru a atribui corect plata comenzii dumneavoastra.

Tranzactia poate intarzia livrarea comenzii cu cel putin 1-2 zile lucratoare.

SC Full Beauty Center SRL
Banca Transilvania
IBAN: RO56BTRLRONCRT0CJ0990801 – Cont deschis in lei. 

Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. Full Beauty Center  S.R.L

3. Plata prin card bancar prin EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard) 
In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...