Beneficiati de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei

Cât de eficiente sunt fiolele cu colagen Babor?

Cât de eficiente sunt fiolele cu colagen Babor?

După o anumită vârstă, pielea începe să își piardă din elasticitate, apar ridurile și timpul parcă și-a pus amprenta pe tenul nostru. De fapt, principalul vinovat este scăderea nivelului de colagen din piele. Colagenul este o proteină naturală ce oferă vitalitate, fermitate și acel aspect sănătos al pielii noastre. Alături de scăderea cantității de colagen produsă, corpul nostru începe să rețină din ce în ce mai puține lichide, iar acest lucru duce și la deshidratarea mai rapidă a pielii. Probabil că ai observat că după o anumită vârstă, oricât de multă apă ai bea, pare că pielea ta este mereu uscată. Problema cu tenul uscat și ridurile poate fi rezolvată foarte ușor cu o injectare de acid hialuronic. Însă, dacă ești un pic mai fricoasă, cu siguranță ai vrea să știi și ce alte opțiuni mai ai, iar recomandarea noastră de astăzi vine de la Babor: fiolele cu colagen și acid hialuronic.

Aceste fiole conțin un concentrat cu o acțiune intensivă ce are rolul de a restructura pielea și de a-i reda elasticitatea pierdută. În același timp, dacă le folosești regulat, vei vedea că pielea ta va întineri pe zi ce trece, iar ridurile și liniile de expresie adânci se vor estompa. După ce apare primul rid, undeva după vârsta de 28-30 de ani, începem să ne panicăm și pare că lumea noastră începe încet să se prăbușească. Acesta este de fapt și momentul în care ar trebui să conștientizăm faptul că îngrijirea tenului nu mai este doar un moment de răsfăț, ci trebuie să se transforme într-o activitate obligatorie dacă vrei să te bucuri de un ten perfect în continuare. Acesta este și momentul în care poți introduce în rutina ta zilnică fiolele cu colagen de la Babor pentru că au rolul de a preveni îmbătrânirea prematură. Desigur, aceste fiole pot fi folosite și ca o măsură suplimentară după injecțiile cu acid hialuronic, peeling-uri chimice sau tratamente anti-rid microdermabrazive.

Fiolele cu colagen Babor conțin 2 tipuri de ingrediente:

• Colagen marin și acid hialuronic: ambele acționează în direcția întăririi structurii de colagen și te scapă chiar și de liniile sau ridurile adânci (acidul hialuronic asigură și o hidratare în profunzime a pielii)

• Palmitoyl Tripeptide – 5: responsabil pentru producția naturală de colagen de piele, pătrunde adânc în piele și ajută la redarea fermității și elasticității pielii

După cum poți vedea, aceste ingrediente reprezintă de fapt un boost de energie pentru tenul tău și o șansă de a-și recăpăta strălucirea pierdută o dată cu trecerea anilor. Aceste fiole cu colagen și acid hialuronic te ajută să îți îmbunătățești elasticitatea pielii și să îți menții tenul hidratat mai mult timp. Și după cum bine știm, un ten hidratat este un ten luminos și strălucitor ce atrage toate privirile.

Unele femei susțin că își iubesc ridurile și își iubesc vârsta pe care o au. Dar de ce să nu îți iubești vârsta cu un ten perfect? De ce să nu te bucuri de admirația celor din jurul tău când văd că rămâi veșnic tânără chiar dacă trec anii peste tine? De ce să nu te bucuri de privirile invidioase ale prietenelor care nu cunosc secretul tenului tău perfect? Introdu și tu fiolele cu colagen și acid hialuronic de la Babor în rutina ta și bucură-te de viață ca la 20 de ani! Intră acum pe fullbeauty.ro și descoperă întreaga gamă de fiole, de la cele pentru lifting facial, până la cele anti-stres sau cu alge active pentru hidratare!


Distribuie:  

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...