Beneficiati de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei

3 sfaturi pentru alegerea corectă a cremei de față

3 sfaturi pentru alegerea corectă a cremei de față

Multe femei cred că secretul frumuseții constă în alegerea produselor cosmetice potrivite, însă adevărul este că frumusețea nu este întotdeauna despre machiaje care să îți ascundă imperfecțiunile, ci despre un ten curat și luminos. Frumusețea naturală va fi întotdeauna apreciată, iar primul pas este să îți îngrijești așa cum ar trebui tenul. În acest sens, ar fi bine să îți stabilești un ritual de îngrijire a tenului care să se sfârșească întotdeauna cu aplicarea unei creme de față potrivită pentru tenul tău. Am pregătit pentru tine 3 sfaturi care te vor ajuta să alegi cea mai bună cremă de față!

1. Alege-ți crema în funcție de tipul de ten

Studiile arată că 8 din 10 femei nu știu exact ce tip de ten au, prin urmare, nu știu nici să își aleagă cea mai bună cremă de față. Tenul normal este întâlnit destul de rar în rândul femeilor, fiind considerat de multe ori acel ten perfect, fără imperfecțiuni și fără exces de sebum. Tenul mixt este cel care prezintă un exces de sebum doar în zona T, în timp ce tenul gras se recunoaște printr-un exces de sebum continuu care îți face fața lucioasă, uleioasă și deseori cu imperfecțiuni. Tenul uscat poate fi recunoscut prin senzația de piele care strânge, iar tenul sensibil necesită o îngrijire specială cu tot felul de produse din ingrediente naturale care nu provoacă alergii sau alte afecțiuni ale pielii. Dacă știi aceste lucruri, îți poți recunoaște destul de ușor tipul de ten, însă, uneori, este indicat să mergem și la un medic dermatolog care ne va spune și gradul de hidratare al tenului sau dacă ne confruntăm și cu alte probleme dermatologice.

Pe site-ul fullbeauty.ro vei găsi o gamă largă de creme de față pentru toate tipurile de ten de la Academie, o marcă recunoscută la nivel mondial pentru calitatea produselor, a ingredientelor atent selecționate și a tehnologiilor moderne folosite în fabricarea lor.

2. Alege-ți crema în funcție de zona feței

Crema de față nu funcționează mereu și în zona ochilor pentru că aceasta are nevoie de o îngrijire specială. Zona ochilor este întotdeauna prima afectată de oboseală, stres sau îmbătrânire. Acest lucru se datorează în mod special faptului că pielea este destul de subțire în această zonă și nu are mecanisme de apărare împotriva factorilor externi nocivi sau a obiceiurilor dăunătoare. Așa că, ar fi bine să alegi o cremă de față special pentru zona ochilor. Recomandarea noastră în acest sens este crema pentru zona ochilor de la Academie care ajută la estomparea ridurilor și la prevenirea apariția ridurilor noi.

3. Alege-ți crema în funcție de ingredientele conținute

Nu în ultimul rând, ar trebui să ții cont de ingredientele care sunt folosite în fabricarea cremei de față și să citești cu mare atenție eticheta produselor pe care le cumperi. Încearcă să eviți cremele de față care conțin parabeni sau alte substanțe chimice care duc la deshidratarea tenului și la apariția unor probleme dermatologice și să optezi întotdeauna pentru cremele de față care conțin doar ingrediente naturale deoarece acestea au cele mai bune rezultate. Produsele de la Academie sunt realizate doar din ingrediente de cea mai bună calitate, așa că, poți opta pentru ele cu cea mai mare încredere!

Nu uita, crema de față trebuie să se regăsească în fiecare zi în ritualul de îngrijire a pielii dacă îți dorești un ten care să se aproprie de perfecțiune. Intră acum pe fullbeauty.ro și alege cea mai bună cremă de față pentru tine!


Distribuie:  

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...